Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Καλό ταξίδι Γιάννη............... στην γειτονιά των Αγγέλων

 


Έφυγε από την ζωή το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, ο Ιωάννης Μαρκάκης  συνταξιούχος ταξιτζής σε ηλικία 77 ετών στην Αθήνα.  

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα 31Ιουλίου 2023 και ώρα 18.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τραχύ Φραγκοβουνίου στην Χίο. Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αισθήματα, ειλικρινής, τίμιος, ηθικός,΄άριστος οικογενειάρχης,αγαπούσε τα παιδιά του, λάτρευε τα εγγόνια του.

Παντρεμένος με την Ιωάννα Φαφαλιού, έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά τον Νίκο  και την Ιουλία που του χάρισαν εγγόνια τα οποία λάτρευε. 

Η  μνήμη του θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας. 

Αγαπητέ φίλε Γιάννη, εύχομαι ο Θεός να σε αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει στην οικογένεια σου δύναμη και κουράγιο. Στην σύζυγο σου, στις οικογένειες των παιδιών σου, στα αδέλφια σου και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,

Ο γιος του Νίκος δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Καλό ταξίδι Πατέρα μου…
Άνοιξες τα φτερά σου κ έφυγες…
Τόσο σύντομα χωρίς να προλάβεις να μας κουράσεις κ να κουραστείς…
Αιωνία η μνήμη σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου