Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

"Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μια" Ρομαντικός ονειρεμένος γάμος στην Αγία Κυριακή στην Καλαμωτή




Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 έγινε ο Γάμος, του Ανδρέα Γαλάτουλα από την Καλαμωτή και της εκλεκτής της καρδιάς του Μαρίας Κόρνια από το Λιθί της Χίου.

Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Καλαμωτή και ευλογήθηκε από τους Ιερείς, Απόστολο Γαλάτουλα και Θεόφιλο Τσικαλάκη .Στην Αγία Κυριακή  έφθασε ο Γαμπρός με τους γονείς του και τα αδέλφια του,περιμένοντας την νύφη η οποία έφθασε σε λίγο και εκείνη συνοδευόμενη από τους γονείς της. 

Ο πατέρας της νύφης την παρέδωσε στον Γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του,χειροκροτούμενοι από το μεγάλο πλήθος που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. 

Κουμπάροι των νεονύμφων,ήταν ο Σταύρος Πασπαλάς και η Παναγιώτα Παζάρα.

 Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση,με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά,στο στολισμένο από φώτα γήπεδο του Λιθίου. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν το πρώτο τους χορό. 

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς Ξενοφών και Σταματία Γαλάτουλα και Χρήστο και Αθανασία Κόρνια ευχόμεθα να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου