Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Καλαμωτή

 



Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 έγινε ο Γάμος, του Νίκου Καμαριά  και της εκλεκτής της καρδιάς του Χριστίνας Σουκίου του Ευσταθίου.Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.

Παρόντες ήταν πολλοί Καλαμωτούσοι, φίλοι και συγγενείς  της οικογένειας της νύφης. Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν η Ευαγγελία Παπαϊωάνου και ο Νικόλαος Κανάριος.

Ο φανταστικός πλούσιος στολισμός της Αγίας Παρασκευής ,δημιούργησε μια υπέροχη είσοδο στην εκκλησία, όπου συναντήθηκε το ζευγάρι για να ακολουθήσει το μυστήριο του γάμου, με της ευλογίες των Ιερέων Α. Γαλάτουλα, Κ.Θειριανό  και Ν.Μικέδη

Ο γαμπρός έφθασε στην Εκκλησία με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τα αδέλφια του.

 Η Χριστίνα έφθασε στην εκκλησία φορώντας ένα στενό νυφικό φόρεμα με αρχοντική δαντέλα σε όλο του το μήκος και διακριτικές λάμψεις που αναδείκνυαν την φανταστική παρουσία της,προσφέροντας ταυτόχρονα αστείρευτη κομψότητα, την παρέδωσε ο πατέρας της  στον γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του. 

Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά στην μαγευτική παραλία της Κώμης.Το ίδιο ρομαντικό σκηνικό επικρατεί και στην γαμήλια δεξίωση,όπου λευκά κεριά και φωτάκια,απογειώνουν την ατμόσφαιρα με το ζευγάρι να απολαμβάνει στο έπακρον  κάθε μοναδική στιγμή του.

Η προσέλευση των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης, συνοδεύτηκε με την ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής, το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στον φίλο μου Τάκη και στους γονείς της νύφης,να τους χαίρονται και να τους χαρίσουν σύντομα ένα εγγονάκι .

ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου