Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Καλό ταξίδι Έλλη στη γειτονιά των Αγγέλων



Έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών στα 105 της χρόνια η Έλλη Ισιδωρίδη σύζυγος του αείμνηστου Ισίδωρου Ισιδωρίδη από την Καλαμωτή το γένος Γεωργίου  Σώτροπα από το Λιθί της Χίου. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γ'ινει την Τετάρτη  5 Ιουλίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο κοιμητήριο του Α΄ Νεκροταφείου στην Αθήνα. Παρακαλούνται όσοι την γνώριζαν και όσοι την αγαπούσαν να την συνοδεύσουν  στην τελευταία της κατοικία. Ο Θάνατος της σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Καλαμωτής και ιδιαίτερα στην Αθλητική οικογένεια του χωριού.

Είχα την χαρά να την γνωρίσω την δεκαετία του 1970. Γνώρισα μια φανταστική γυναίκα που ο τρόπος με τον οποίο σε έβλεπε, η κομψότητά της, το ταμπεραμέντο της, η ποιότητα που εξέπεμπε η προσωπικότητά της .σε σκλάβωνε αμέσως.

Η Έλλη υπήρξε μια όμορφη γυναίκα της καλής κοινωνίας των Αθηνών με έντονη προσωπικότητα. Παντρεύτηκε τον αείμνηστο Ισίδωρο Ισιδωρίδη με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά τον Γιώργο και τον Δημήτρη τα οποία μετά τον χαμό του συζύγου, τα στήριξε, τα δίδαξε τις αρχές του ήθους, της ευπρέπειας και της ευγένειας φτιάχνοντας τις δικές τους οικογένειες που της χάρισαν εγγόνια τα οποία λάτρευε.

Ή Έλλη ήταν καλόκαρδη και αγαπητή με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής. Ήταν σεμνή και καλοπροαίρετη, χαμογελαστή και κεφάτη με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή και τους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό της ήταν το γλυκό χαμόγελο της και η ευχάριστη παρουσία της. Η αγάπη που είχε για την Καλαμωτή την απέδειξε όταν πριν 37 χρόνια πραγματοποίησε μαζί με τα παιδιά της την επιθυμία που έδωσε σε μένα, ο αείμνηστος σύζυγος της για την κατασκευή γηπέδου στο χωριό, που φέρει το όνομα του, ΙΣΙΔΩΡΙΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Στα παιδιά της, στα εγγόνια της και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της!

Μιχάλης Γ Κανάριος

Εκδότης  Masticnewsblocspot.com

Ψήφισμα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Καλαμωτής, μετά την είδηση του θανάτου της ΄Ελλης Ισιδωρίδη σύζυγος του αείμνηστου ΔΩΡΗΤΗ του συλλόγου Ισίδωρου Ισιδωρίδη, που  μαζί με τα παιδιά της χρηματοδότησε την κατασκευή του γηπέδου που ονομάσθηκε ΙΣΙΔΩΡΙΔΕΙΟ  ΓΗΠΕΔΟ , ένα πραγματικό στολίδι για το χωριό μας. συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα κάτωθι ως ελάχιστο φόρο τιμής για την σημαντική δωρεά τους .

⦁ Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο αγώνα της ομάδας.

⦁ Να δοθεί χρηματικό ποσόν στον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής.

⦁ Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια της εκλιπούσας και να δημοσιευθεί στα τοπικά Μ.Μ.Ε

 




 

 


Πέρασαν 34 χρόνια που έφυγε τόσο ξαφνικά από την οικογένεια του, ο Ισίδωρος Ισιδωρίδης. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος και δραστήριος επιχειρηματίας, πάντα πρόθυμος να προσφέρει βοήθεια, φιλία και αγάπη στους συγχωριανούς του, με συνάντησε ένα μήνα πριν πεθάνει στην πλατεία του χωριού και μου είπε ότι θέλει να δώσει χρήματα για την κατασκευή γηπέδου.Την επιθυμία του την πραγματοποίησαν τα παιδιά του Γιώργος και Δημήτρης και το γήπεδο,ονομάσθηκε ΙΣΙΔΩΡΙΔΕΙΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ένα πραγματικό στολίδι για το χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου