Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Έγινε η τοποθέτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Κώμη



Ο Δήμος Χίου στο πλαίσιο του έργου που υλοποιείται < βελτίωση και συμπλήρωση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Κώμης Τοπικής Κοινότητας Καλαμωτής, τοποθετήθηκε ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θεοδόση Σταθόπουλο.

Το μηχάνημα εγκαταστάθηκε στο κατάστημα < ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ > ,{ πρώην Κώμη Πλάζα } επί του κεντρικού πεζόδρομου της Κώμης ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα που δίνει ρεύμα και κάνει ηλεκτροσόκ στην καρδιά.Ένας εξωτερικός απινιδωτής μπορεί να αποδεχθεί σωτήριος για έναν άνθρωπο στα πρώτα 3 κρίσιμα λεπτά για τη ζωή του, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

O Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμανζης δήλωσε στα ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ Συνεχίζουμε και αλλάζουμε την Χίο μας ,χτίζοντας την Νέα Χίο ,για τον τόπο και τους ανθρώπους μας.Για τα παιδιά μας.Θέλουμε ξέρουμε μπορούμε όχι με ΘΑ αλλά με ΝΑ-ΝΑ-ΝΑ, με έργα έργα έργα, πάντα δίπλα στα προβλήματα του πολίτη. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Πάμε Δυνατά για την συνέχεια.......

.Ευχαριστούμε πολύ Δήμαρχε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου