Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Κραυγή απόγνωσης από τον Γεώργιο Σαραντινούδη

 



Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του η Καλαμωτή , γνωστοποίησε στα ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ο Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Σαραντινούδης\, λέγοντας ότι είναι εγκαταλελειμμένο από τις αρχές με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη ως και επικίνδυνη η καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων καθώς υπάρχει μια αυξημένη κίνηση τουριστών αυτές τις ημέρες ένεκα των αρκετών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Οι καθημερινές εικόνες μονίμων κατοίκων και τουριστών να παρακάμπτουν σύρματα ώστε να είναι εφικτή η διέλευση τους από τις οδούς του χωριού είναι εξοργιστική . Η άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματος κάθε πολίτη για απρόσκοπτη διέλευση από τις κοινόχρηστες οδούς και πλατείες παρεμποδίζεται με ευθύνη του Δήμου Χίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων. Οι κάτωθι εικόνες από τον οικισμό της Καλαμωτής δεν τιμούν ούτε τους κατοίκους, ούτε τους επισκέπτες,ούτε τους ασκούντες διοίκηση στο νησί.

Επιφυλάσσομαι με πλειάδα θιγομένων να καταθέσουμε πλήρη φάκελο στην Εισαγγελία για αναζήτηση ευθυνών για αυτήν την θλιβερή κατάσταση







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου