Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ένας φανταστικός Ελληνοαμερικάνικος γάμος δίπλα στη θάλασσα, στην μαγευτική παραλία της Κώμης

 



Ο ΚΕΒΙΝ OΜΠΡΙΕΝ και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ταξίδεψαν από την Αμερική όπου ζουν, και ήλθαν στην Ελλάδα με τους φίλους και την οικογένεια τους για να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους, δίπλα στη θάλασσα στην μαγευτική παραλία της Κώμης στη Χίο, στην χώρα της καρδιάς τους , και ειδικά στην Καλαμωτή της Χίου, τόπος καταγωγής της νύφης, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ισιδώρου  στην Κώμη. Ο ΚΕΒΙΝ αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και θα την συνεχίσει πλέον με την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ στο πλευρό του.

Κατά την διάρκεια του μυστηρίου το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και φωτογένεια η οποία αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά τους καμάρωναν.Ο γάμος τελέσθηκε σε μια εύθυμη  ατμόσφαιρα και όλοι οι καλεσμένοι τους αγκάλιασαν με την παρουσία τους.Μετά το τέλος της συγκινητικής τελετής όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας διάφορα δροσιστικά cocktails 

Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση στην πλατεία της Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη. Το ζευγάρι έφθασε στον χώρο της δεξίωσης με σκάφος στην προβλήτα της Κώμης, Με ρίψεις βεγγαλικών και χειροκροτήματα, τους υποδέχθηκαν οι προσκεκλημένοι. Στη συνέχεια το ευτυχισμένο ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. 

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσαν οι ομιλίες των συγγενών των νεονύμφων. Καλά διαβασμένος ο γαμπρός χόρεψε μαζί με τη νύφη τον πρώτο του παραδοσιακό συρτό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι ασπάζεται τα ήθη, τα έθιμα και την Ελληνική κουλτούρα που του έμαθε η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,  νοιώθοντας μια βαθιά ικανοποίηση  για την ιδανικότερη ολοκλήρωση του ονείρου τους, δεχόμενοι βροχή από δολάρια που τους πέταγαν. Η υπέροχη ορχήστρα φρόντισε να μην αδειάσει η πίστα μέχρι το πρωϊ.

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στους νεόνυμφους να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν μια δημιουργική ζωή, Στους γονείς τους ευχόμαστε να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου