Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Τέσσερα χρόνια σαν σήμερα που ο Μικές έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων

 Τέσσερα χρόνια σαν σήμερα που ο Μικές  έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων και σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του ,στους φίλους του και σε όσους τον γνώριζαν. 

Ο Μικές ήταν ένα παιδί αγαπητό, καλόκαρδο, με ευγένεια ψυχής και αγνά αισθήματα. Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής.

Από μικρή ηλικία όταν φάνηκαν τα προβλήματα υγείας του, είχε δίπλα του τους γονείς του,με μια μητέρα Ηρωίδα που δεν δίστασε να δώσει το ένα νεφρό της για δώσει ζωή στον Μικέ. Πάλεψε σκληρά και γενναία μέχρι τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του, με αξιοπρέπεια και καρτερικότητα.
 
Ο  Μικές ήταν ένα άτομο ήρεμο, πάντα χαρούμενο και ακούραστο. Ήταν ένας άνθρωπος που κατά την διάρκεια της ζωής του αγαπούσε το δίκαιο και το σωστό.
Ήταν πνευματικά και καλλιτεχνικά ανήσυχος, χαρακτήρας ταπεινός, με αυξημένο  αίσθημα φροντίδας προς όλους το οποίο έδειξε σε όλες τις εκδηλώσεις του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, καθώς και στη συμμετοχή του στα Δ.Σ της Α.Ε.Καλαμωτής.Ήταν  παράδειγμα αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου