Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Τιμήθηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, στο πρόσωπο του Διευθυντή Καρδιολογίας, κ. Αθανασίου Νικολάου Καρτάλη



Η Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χίου σήμερα αποτελεί ένα κόσμημα  για το Βόρειο Αιγαίο. Τ
ο ανθρώπινο δυναμικό με την άρτια κατάρτιση του, την ευσυνειδησία του και την ευγένεια του, σε σκλαβώνει  και εγγυάται την ασφαλή σου νοσηλεία..Η επιστημονική τους κατάρτιση και η κλινική τους εμπειρία έδιναν αμέσως λύσεις  στα προβλήματα που προέκυπταν. 

Η αναγνώριση των υπηρεσιών που προσφέρει η Καρδιολογική κλινική στην κοινωνία της Χίου και όχι μόνο, τιμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας, το Αιμοδυναμικό  Εργαστήριο του Νοσοκομείου Χίου,στο πρόσωπο του Διευθυντή Καρδιολογίας κ.Αθανάσιο Νικολάου Καρτάλη, μετά από πρόταση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου

:" Το Υπουργείο Υγείας αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», παρουσία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, απονεμήθηκαν για πρώτη φορά τιμητικά βραβεία σε υγειονομικούς, για το καθημερινό έργο και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας  τιμήθηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» στο πρόσωπο του Διευθυντή Καρδιολογίας, κ. Αθανασίου Νικολάου Καρτάλη Επιστημονικά Υπεύθυνου στη Μονάδα Εμφραγμάτων Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιακής Ανεπάρκειας και Ειδικής Μονάδας Αιμοδυναμικής."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου