Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΠΥΡΓΟΥΣΟΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ!


Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής “Τ Πυργί Χίου” που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο μουσικό στέκι-μεζεδοπωλείο “Εν Μοσχάτω”.

Η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή, για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο σύλλογος των Πυργούσων Αττικής έχει πείσει τον κόσμο για το έργο του και αυτός με τη σειρά του το ανταμείβει με την αγάπη του.

Το κέφι ήταν στα ύψη από την αρχή μέχρι το τέλος κάτω από τα ακούσματα της της φωνής της αγαπημένης μας Χιώτισσας Γιάννας Φαφαλιού και του βιρτουόζου μας στο βιολί επίσης Χιώτη Νικόλα Καραολάνη(βιολί-φωνή) καθώς επίσης και του εξαιρετικού τραγουδιστή Χρήστου Αντωνιάδη και της ορχήστρας τους!

Η Γιάννα και ο Νικόλας απογείωσαν το κέφι με τις ερμηνείες τους…ήταν σαν ένα γνήσιο Πυργούσικο-Χιώτικο πανηγύρι…φυσικά δεν έλειψε ο ΠυργούσικοςΗ πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου σε έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον κόσμο για την καθολική συμμετοχή και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, ενημερώνοντας για τις προσεχείς εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν,με επόμενο «βήμα» τις εκδηλώσεις στις Απόκριες που έρχονται…όπου θα λάβουν μέρος στο Καρναβάλι του Δήμου Χαϊδαρίου με τις “ΚΑΡΚΑΛΟΥΣΕΣ” και την Καθαρή Δευτέρα στα Κούλουμα στο Δαφνί Χαϊδαρίουκαι τους προέτρεψε να πιάσουν “ΔΙΠΛΟ”

Ελάτε τώρα στο διπλό όλοι μας να πιατσούμε..

Το έθιμο του τόπου μας πρέπει να το τιμούμε

Ας τραγουδήσουμε παιδιά 12 του Φλεβάρη

και με τα μάτια της ψυχής,θάμεστε στο Λιβάδι!

Πυργί μου όμορφο Χωριό,κι αν είμαστε μακριά σου

εμείς θα αναβιώνουμε,όλα τα έθιμά σου!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Υπουργός Νότης Μηταράκης, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Καχριμάκης, ο Πυργούσης Γιάννης Θεοτοκάς πρώην Γεν. Γραμματέας υπουργείου Ναυτιλίας, ο πρόεδρος των Νενητούσων Αττικής Γιάννης Ζωγράφος και φυσικά οι εκατοντάδες Φίλοι και Μέλη του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν άπαντες για την παρουσία 

τους και ιδιαίτερα την Νεολαία. Και του χρόνου με υγεία 

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου