Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας για τη Φιλαρμονική του Δήμου Χίου



Εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 7.00 μ.μ.το βράδυ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χίου, στην αίθουσα διδασκαλίας της Φιλαρμονικής.

Η Αρχιμουσικός Ευγενία Βορριά καλωσόρισε τον κόσμο για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο  π. Εμμανουήλ Τζιώτη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής μια καλή χρονιά με υγεία, επιτυχία και πρόοδο.

Την πίτα έκοψαν η Πρόεδρος του Ν.Π κα Ειρήνη Ψύλλου και ο Πρϊστάμενος του Ν.Π Σταμάτης Λίναρης.

Ευχές για μια δημιουργική χρονιά έδωσε ο Δήμαρχος Χίου ΣταμάτηςΚάρμανζης. «Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι και το ίδιο πάθος να προσφέρετε χαρά και μελωδία στην πόλη. Πάντα σας καμαρώνουμε και είμαστε υπερήφανοι για την καλλιτεχνική παρουσία σας. Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο αλλά και στην υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην Ορχήστρα ,καθώς και στο φυτώριο των μικρών μαθητών στην εκμάθηση των μουσικών οργάνων.«πολλά συγχαρητήρια στην Αρχιμουσικό κα Ευγενία Βορριά και σε όλους τους μουσικούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην φιλαρμονική του Δήμου μας. 

Επίσης παραβρέθηκαν ο καθηγητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σπύρος Τζέκος, ο Μιχάλης Κανάριος Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, ο Γραμματέας του Συλλόγου Χρήστος Θεοδοσίου,καθώς και η Σοφία Σιδεράτου, Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χίου.   

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε βασιλόπιτα σε όλους τους συμμετέχοντες. Τυχερή, καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας, ήταν η μαθήτρια της Φιλαρμονικής Ολυμπία Τζουβέλη..











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου