Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, ανακοινώνει ότι παρέλαβε καινούρια μουσικά όργανα και περιμένει παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας να εγγραφούν.



 Ο νεοσύστατος σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, με συνέπεια στη διάθεση προσφοράς και στόχο την προαγωγή της μουσικής εκπαίδευσης, αλλά και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, την ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, τη γνωριμία του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας με μουσικά ακούσματα του Δ Δ Μαστιχοχωρίων, ανακοινώνει ότι παρέλαβε καινούργια μουσικά όργανα και περιμένει παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας να εγγραφούν.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν,{θεωρία της μουσικής και μουσικά όργανα} και έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από της 3.00.μ.μ έως στις 6.00μ.μ.στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, υπό την επίβλεψη τις Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου Ευγενίας Βορριά, στην εκμάθηση πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, για να στελεχώσουν την Φιλαρμονική Καλαμωτής. Πιστεύουμε ότι θα βρει μεγάλη  ανταπόκριση η ανακοίνωση μας, ώστε να ενδιαφερθούν αρκετοί δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για την μουσική.

Πληροφορίες. Μιχάλης Κανάριος

Τηλ.6978091033












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου