Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Καινούργια μουσικά όργανα για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαμωτής. Κάλεσμα για συμμετοχή στη Φιλαρμονική Ορχήστρα


 


 

Ο Σύλλογος φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής ανακοινώνει ότι παρέλαβε από την Αμερική  15 καινούργια μουσικά όργανα δωρεά του Άξιου συγχωριανού μας Νίκου Μελισσινού και της συζύγου του Ελένης, τους οποίους για μια ακόμα φορά τους ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς και τον Δικηγορικό Σύλλογο και την Πρόεδρο του Ανθίππη Ζανάρα για την αγορά των παιδικών μουσικών οργάνων στη μνήμη του αδικοχαμένου συγχωριανού μας Κώστα Παρθενίδη και τον Γιάννη και Μαρία Καλλέργη και την Σάντρα Μουζίθρα Σαμπαρδή για τα χρηματικά ποσά που έστειλαν για την σύσταση του νεοσύστατου Συλλόγου μας, τους ευχαριστούμε πολύ.

Η ανάρτηση αυτή στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα έγινε,  ώστε να παρακινήσουν καινούργιους  μαθητές αλλά και ενήλικες που αγαπούν την μουσική να μπουν στην Φιλαρμονική Ορχήστρα της Καλαμωτής.

"Πόσοι δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν δει από κοντά Σαξόφωνο ή Κλαρινέτο? Γνωρίστε τα μουσικά όργανα που απαρτίζουν μια Φιλαρμονική ορχήστρα, ελάτε -ακόμη και αν είστε αρχάριοι - να μάθετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σαξόφωνο, τρομπέτα, κλαρινέτο, φλάουτο ή κρουστά. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να βρεθείτε στο μαγικό χώρο της μουσικής", 

Στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής,κάθε Σάββατο από της 3.00μ.μ. έως στις 6.00 μ.μ.γίνονται τα μαθήματα της Φιλαρμονικής, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 σε δύο τμήματα, με την επίβλεψη της αρχιμουσικού Ευγενίας Βορριά. 

Όσοι έχουν γνώσεις ή μια σχετική εμπειρία σε Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Κρουστά, Κόρνο, Ευφώνιο, Φλάουτο, Τούμπα, Κλαρινέτο, μπορούν απευθείας, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους, να ενσωματωθούν στην ομάδα και σιγά σιγά να συμμετέχουν στις διάφορες μουσικές δράσεις που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας
Στη Μουσική δεν υπάρχουν όρια… Οι υπόλοιποι (αρχάριοι) έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης ΔΩΡΕΑΝ σαξοφώνου, τρομπέτας, φλάουτου ή κλαρινέτου έως ότου φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες 

στο τηλέφωνο 6978091033 Μιχάλης Κανάριος












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου