Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Αξέχαστη βραδιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο {ΠΥΞΑΡΙ} στην Κώμη,από τον Κοινωνικό και Ψυχαγωγικό Σύλλογο Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

  


Αρκετά μέλη και φίλοι του τμήματος Αιμοδοσίας του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, παραβρέθηκαν στην ζεστή εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο τό βράδυ 21 Ιανουαρίου 2022, στο Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο ΠΥΞΑΡΙ στην μαγευτική παραλία της Κώμης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κοσσένας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε. Εδώ και δέκα χρόνια συμμετέχουμε ενεργά ως χορηγοί στη λήψη αίματος, σώζοντας αρκετούς συμπολίτες μας. Η διαχρονική αυτή πορεία μας έχει ως στόχο, όχι μόνο να ενθαρρύνει και να στηρίξει την αιμοδοσία, αλλά επίσης να προωθήσει την ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού μέσα στην ευρύτερη οικογένεια μας, που περιλαμβάνει και τις τοπικές κοινωνίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ, η παρουσία σας μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμή. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Την πίτα ευλόγησαν ο Ιερέας του χωριού Απόστολος Γαλάτουλας, ο ιερέας Κωνσταντίνος Θηριανός και ο ιεροψάλτης Νεκτάριος Γαλάτουλας. 
Το τυχερό φλουρί τα βρήκε ο Κυριάκος Γιαγκουδάκης Πρόεδρος της Κοινότητας Αρμολίων και του δόθηκε μια χειροποίητη εικόνα της Παναγίας,προσφορά του Χρήστου Κορακιανίτη. 

Τέλος οι παριστάμενοι απόλαυσαν τα πλούσιο  φαγοπότι στο ΠΥΞΑΡΙ προσφορά του Συλλόγου, περνώντας μια αξέχαστη βραδιά. 

                                           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου