Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ύστατος αποχαιρετισμός στο φίλο και συχωριανό, Νκο Βουγάδη από την Καλαμωτή





Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Βουγάδης του Αντωνίου και της Διαμάντως από την Καλαμωτή. Βαθιά θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νικολάου Βουγάδη Γεωπόνου,συνταξιούχου υπαλλήλου της Ε.Α.Σ. ΧΙΟΥ

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε ένα φίλο και συχωριανό είναι μια στιγμή γεμάτη συναισθηματική φόρτιση.Είναι η στιγμή που λέμε αντίο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα δικό μας άνθρωπο που φεύγει από τη ζωή, που όσοι τον γνώρισαν και μεγάλωσαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μαρτυρίες. Στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, δυστυχώς, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ δίπλα του, να του κρατήσω το χέρι, να του συμπαρασταθώ και να τον αποχαιρετήσω όπως του άξιζε.

Νίκο, έχει μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μου το χαμόγελο σου που φώτιζε το πρόσωπο σου, όταν ερχόμουν στο χώρο δουλειάς σου να παραλάβω την αλληλογραφία της Ε.Α.Σ.

Ως φίλος και συχωριανός, απευθύνω στην οικογένειά του, στη σύντροφο της ζωής του και πολυαγαπημένη του σύζυγο Άννα, στα τέσσερα υπέροχα παιδιά του τον  Αντώνη, Μαντώ, Στεφάνια και Παρασκευή, που υπεραγαπούσε και «έσταζε μέλι» κάθε φορά που αναφερόταν σε αυτούς και στα εγγόνια του,Νικόλα και Αννούλα  όπως και σε όλους τους οικείους του, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη και δυσαναπλήρωτη απώλεια.

Αιωνία η μνήμη του

Μιχαήλ Κανάριος

Εκδότης Μαστιχοχωρούσικων Νέων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου