Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Δημάρχου Χίου Γιάννη Μαλαφή, στην Καλαμωτή και στην Κώμη

 




Ο Δήμαρχος Χίου κ.Γιάννης Μαλαφής μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Παντελή Καμπούρη, επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα 3 Απριλίου 2034 την Καλαμωτή και την Κώμη....

Συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σχουρσίδη και τους Κοινοτικούς συμβούλους Σταμάτη Καμαριά και Δώρα Καππού, γύρισαν για ένα 4ωρο όλο το χωριό,εξιστορώντας τα σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεσα λύσεις, σε ένα παραδοσιακό Μεσαιωνικό χωριό. που εδώ και χρόνια καταρρέει και στην μαγευτική παραλία της Κώμης που ζητά δρόμους,αποχέτευση, βιολογικό, χώρους στάθμευσης και προγραμματισμό αποκομιδής απορριμάτων..

Ο Δήμαρχος. βρέθηκε απέναντι στην θέα των ετοιμόρροπων κτισμάτων, που έμοιαζε σαν να βρίσκεται σε ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα, επανέρχονται για μια ακόμα φορά, στο χρόνιο πρόβλημα του χωριού πριν θρηνήσουμε θύματα.

Σε μια εποχή που δυστυχώς η ευαισθησία δεν περισσεύει χρειάζεται κάποιο ταρακούνημα, ένα δυνατό Klck που μπορεί να γίνει μέσα από την ιδιωτική πρωτοβουλία.Το πρόβλημα αυτό παραμένει άλυτο πολλά χρόνια και κανείς δεν κάνει τίποτα

Μήπως έφθασε η ώρα στη νέα Δημοτική Αρχή, με την επίσκεψη του Δημάρχου στην Καλαμωτή,να σκύψουν να λύσουν το ππόβλημα. 

Ελπίζουμε η αρχαιολογία και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να ενεργοποιηθούν πριν καταρρεύσουν τα επικίνδυνα κτίσματα και θρηνήσουμε θύματα και τότε οπωσδήποτε θα ζητηθούν ευθύνες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου