Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή ο Νίκος Μονέζης




Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 έγινε ο Γάμος του Νίκου Μονέζη  με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρίας Κουκουλάκη που αποφάσισαν να μοιραστούν τα όνειρα και της ελπίδες, την ομορφιά της  κάθε στιγμής για όλη τους την ζωή. 

Το μυστήριο τελέστηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Αρμόλια, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων, από την Καλαμωτή και τα Αρμόλια. Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν ο Γιάννης Τερζάκος και η Άσπα Ταναϊνη.

Ο Νίκος Μονέζης αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και θα συνεχίσει πλέον με την Μαρία στο πλευρό του. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και φωτογένεια η οποία αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά τους καμάρωναν.

Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι μαζί με τους γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση στην πλατεία της Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη, με πλούσια εδέσματα σε φαγητά και ποτά.Η προσέλευση των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης έφθασε στην προβλήτα της Αγίας Μαρκέλλας με καϊκι και συνοδεύτηκε με την ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα

Με τους απαλούς ήχους της μουσικής, το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, καταχειροκροτούμενοι από τους προσκεκλημένους. 

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς του Γαμπρού Χρήστου και Μαρίας Μονέζη και στους γονείς της νύφης Κώστα και Ρένας Κουκουλάκη να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου