Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Καλοκαιρινή ονειρεμένη δεξίωση γάμου του Σιδερή και της Καλλιόπης στην μαγευτική παραλία του Λιλικά....στο - ΝΟΤΟ -



Στις 30 Ιουλίου 2022 έγινε ο γάμος του Ισίδωρου Φραγκούλη  με την εκλεκτή της καρδιάς του Καλλιόπης Carioti στην Αμερική.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ελληνικό Ορθόδοξο Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κολόμπους του Οχάϊο στην Αμερική, μεταξύ συγγενών,φίλων και πολλών Ομογενών. 

Ο Ισίδωρος αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και θα την συνεχίσει πλέον με την Καλλιόπη στο πλευρό του.Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και φωτογένεια η οποία αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά τους καμάρωναν.Ο γάμος τελέστηκε σε μια εύθυμη ατμόσφαιρα και όλοι οι καλεσμένοι τους αγκάλιασαν με την παρουσία τους.

Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και σε ποτά .Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, χειροκροτούμενοι από όλους τους προσκεκλημένους

Την χώρα της καρδιάς τους, την Ελλάδα,και ειδικά την Καλαμωτή της Χίου τόπος καταγωγής του γαμπρού, αποφάσισαν ο Ισίδωρος Φραγκούλης και η Καλλιόπη Carioti να πραγματοποιήσουν τον αντίγαμο, την δεύτερη δεξίωση του γάμου τους  στις 13 Αυγούστου 2022 σε συγγενείς και φίλους που δεν ήταν στο μυστήριο που έγινε στο Κολόμπους της Αμερικής, στον ειδυλλιακό χώρο του Νότου έχοντας ως φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας στην μαγευτική παραλία του Λιλικά.. Το ζευγάρι ταξίδεψε από την Αμερική μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να ζήσει άλλη μια φορά την δικιά του ονειρεμένη μέρα, με την απόλυτη ευτυχία να σκιαγραφείται στα πρόσωπα τους Ο Ισίδωρος και η Καλλιόπη  υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στο χώρο της δεξίωσης μαζί με τους γονείς των σε ένα χώρο ντυμένο στα λευκά συμβολίζοντας την αγνότητα και τη φωτεινότητα της σχέσης τους. 

Με τους ήχους της φανταστικής ορχήστρας του Αυγουστίδη το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του παραδοσιακό συρτό, εκπέμποντας αρμονία, τρυφερότητα και μια βαθιά ικανοποίηση για την ιδανικότερη ολοκλήρωση του ονείρου τους, δεχόμενοι βροχή από δολάρια που τους πέταγαν, χειροκροτούμενοι από όλους τους καλεσμένους. Συγκίνηση προκάλεσαν οι αμανέδες του Μιχάλη Σταμούλα, δεχόμενος την ρίψει δολαρίων και το σφικτό αγκάλιασμα του Άκη Φραγκούλη.

Τα Μαστιιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στους νεόνυμφους να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν μια δημιουργική ζωή . Στους γονείς του γαμπρού Άκη και Μαρίας Φραγκούλη και στους γονείς της νύφης john και Ασημίνας Carioti, να τους χαίρονται  και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου