Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Καλό ταξίδι στη γειτονιά ................των Αγγέλων Χρήστο



Έφυγε πολύ νωρίς ο Χρήστος Χαλαζωνίτης συνταξιούχος Αστυνομικός, σε ηλικία 73 ετών στην Αθήνα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και ώρα 11.30 στο Κοιμητήριο της Καισαριανής στην Αθήνα.
Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο Χρήστος γεννήθηκε το 1949 στο Μάραθο Μεσσηνίας. Τελείωσε την Σχολή της Αστυνομίας και υπηρέτησε με ευσυνειδησία και εργατικότητα το Αστυνομικό Σώμα σε διάφορες υπηρεσίες στην Αθήνα, ξεχωρίζοντας την πολυετή υπηρεσία του στην ασφάλεια της Βουλή των Ελλήνων, από όπου συνταξιοδοτήθηκε.
Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αισθήματα, ειλικρινής, τίμιος, ηθικός, άριστος οικογενειάρχης,αγαπούσε τα παιδιά του, λάτρευε τα εγγόνια του.

Παντρεμένος με την Μαρία Καμαριά του Νικολάου από την Καλαμωτή της Χίου το 1974, έφτιαξαν μία όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά τον Νεκτάριο και την Πετρούλα που του χάρισαν πέντε εγγόνια . Αγαπούσε υπερβολικά την Καλαμωτή την οποία επισκεπτόταν τα καλοκαίρια.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στη σκέψη μας.
Αγαπητέ φίλε Χρήστο,εύχομαι ο Θεός να σε αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει στην οικογένεια σου δύναμη και κουράγιο. Στην σύζυγο σου, στις οικογένειες των παιδιών σου, στα αδέλφια σου και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο που ανάρτησε στο Facebouk, ο Τάκης Καμαριάς.

Αγαπημένε μου, υπήρξες η προσωποποίηση της καλοσύνης. Μόνο αγάπη διατηρούσες στην ψυχούλα σου, για όλους! Ο θάνατος σου ξαφνικός, δε σου άφησε περιθώρια να τον νοιώσεις κι αυτό είναι μια παρηγοριά, μα... πόνεσε όλους εμάς και κυρίως τη γυναίκα σου, (την αδερφούλα μου) μόνη της δίπλα σου, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, όλους εμάς που θέλαμε να γεράσεις κι άλλο, γιατί θεωρούμε πως έφυγες νωρίς.

Χρηστάρα μου, καλέ μου, ταπεινέ άνθρωπε, τη βοήθεια, τη στήριξη και την αγάπη που μοίρασες, απλόχερα, γύρω σου, θα τη βρεις μπροστά σου, στο ταξίδι σου για έναν άλλο κήπο, πνευματικό.
Κύριε ανάπαυσε την ψυχή του, και χάρισε Σοφία, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια.


ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου