Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Γλυκές αναμνήσεις,από την 40χρονη πορεία στο χώρο των ταχυδρομείων, του Μιχάλη και της Έυης Κανάριου




Ψάχνοντας το αρχείο μου βρήκα ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου 2006 του δημοσιογράφου Δημήτρη Μιωτέρη. που δημοσίευσε την βράβευση της εταιρίας μας Chios Expres Coyrier Interattica D.P.D. από τα Γαλλικά Ταχυδρομεία. Συνταξιούχοι σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία αυτήν την υπέροχη στιγμή,την όμορφη αξέχαστη ανάμνηση.

                                     Οι πιο γρήγοροι.....των γρήγορων

Η έκπληξη της βραδιάς χαρακτηρίστηκε δικαίως η επιλογή του χιώτικου υποκαταστήματος της εταιρείας ταχυμεταφορών Chios Expres Coyrier Interattica D.P.D.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ledta Marriott, ως μία από τις πέντε καλύτερες που λειτουργούν στη χώρα μας.

Το υποκατάστημα που διευθύνουν στη Χίο ο Μιχάλης και η Εύη Κανάριου πέτυχε να διακριθεί στην πρόσφατη πανελλήνια συνάντηση των συνεργατών της Interattica D.P.D. αν και με ολιγόμηνη ανάληψη από τους ίδιους του υποκαταστήματος, με την ευχή του επιτελείου της εταιρείας τα χνάρια τους να τα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα υποκαταστήματα.

Η αναγνώριση μας σήμερα οφείλεται σε ένα τρίπτυχο, δουλειά - δουλειά - δουλειά, τόνισε ο Μιχάλης Κανάριος . Η αναγνώριση από τον μεγάλο όμιλο ταχυμεταφορών που ανήκει στη LAPOSTE { Γαλλικά Ταχυδρομεία }δικαιώνει την πολυετή παρουσία του Μιχάλη και της Εύης στον χώρο των ταχυδρομείων ,υποσχόμενοι να συνεχίσουν την δημιουργική πορεία τους , με στόχο να γίνουν ακόμα καλύτερη στον κλάδο των ταχυμεταφορών.Και αυτό θα το επιτύχουν, γιατί γνωρίζουν ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει να υλοποιηθεί .Κάνοντας τα πάντα μια υπόθεση προσωπική.

Μια τιμητική διάκριση, που πέραν όλων των άλλων εξάγει και την προβολή του νησιού μας.

Πηγή Πολίτης


Αριθμός αδειας 18 ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ                  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου