Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Εκλεκτός Γάμος στην Καλαμωτή

 


Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 έγινε ο Γάμος, του Στυλιανού Παναγίδη από την Κύπρο και της εκλεκτής της καρδιάς του Άννας Φραγκούλη από την Καλαμωτή της Χίου.

Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και ευλογήθηκε από τους Ιερείς. Στην πάνω πλατεία του χωριού  έφθασε ο Γαμπρός με τους συγγενείς του και φίλους του από την Κύπρο, με την συνοδεία των παραδοσιακών μουσικών οργάνων έξω από την Εκκλησία του χωριού,περιμένοντας την νύφη η οποία έφθασε σε λίγο και εκείνη συνοδευόμενη από τους γονείς της, υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής . 

Ο πατέρας της νύφης την παρέδωσε στον Γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του,χειροκροτούμενοι από το μεγάλο πλήθος που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. 

Κουμπάροι των νεονύμφων,ήταν οι Χρήστος Καράλλης, Ηλίας Πατλάκας Γιώργος Παναγιώτου, Μάρω Κατσαγιαννη,Ελιζαμπέτα Ιακώβου και Βαγγέλης Ταρταράκης.

 Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση,με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά,σε κοσμικό κέντρο της Χίου. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν το πρώτο τους χορό. 

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς ευχόμεθα να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου