Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου




Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 εορτή των Θεοφανείων το πρωϊ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιστορικού { έτος ιδρύσεως 1792 } Γυμνασίου Χίου,  πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη από δεκαετιών, εκδήλωση της ευλογίας και κοπής της Αγιοβασιλόπιτας, από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Χίου

Παρούσες όλες οι Αρχές του Τόπου, πολιτικές και στρατιωτικές, διευθυντές υπηρεσιών, μέλη του Συνδέσμου και πολλοί συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερο μέρος της εκδήλωσης απετέλεσε η απόδοση τιμής με τον θυρεό-πλακέτα του Συνδέσμου, στους συμπατριώτες εν ενεργεία υποστρατήγους Μιχαήλ Κλούβα του Μηχανικού και Άριστο Περρή του Υλικού Πολέμου, όπως και του διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξιάρχου Χαράλαμπου Αμπαντζίδη.


Η μεγάλη αίθουσα γέμισε με συντοπίτες μας και με συναδέλφους του Συνδέσμου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χίου κ.κ.Μάρκος.Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι τιμηθέντες στρατιωτικοί, οι Βουλευτές Ν.Μηταρακης και Σ. Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Ι. Μαλαφής και ο θεματικός αντιπεριφερειαρχης Ν.Νύκτας.
Βιογραφικά των τιμηθέντων ανέγνωσε ο Άρης Σταμούλας, την προβολή φωτογραφιών από την δράση των στρατηγών φρόντισε ο Τάσος Βουδούρης και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. φρόντισαν τα διαδικαστικά της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος Παύλος Καλογεράκης εκτός από τον χαιρετισμό της υποδοχής των τιμωμένων, έκανε μια ολιγόλεπτη ομιλία με θέμα την "δύναμη του παραδείγματος".
Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται.
« Καλή Χρονιά,ευλογημένη,ειρηνική,δημιουργική,για τον καθέναν και την Πατρίδα μας»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου