Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Η Δήμητρα Κανάριου του Νικολάου, η γηραιότερη γυναίκα στην Καλαμωτή έφυγε από την ζωή στα 103 της χρόνια



 Έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 103 ετών η Δήμητρα Κανάριου από την Καλαμωτή, η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 3.30  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. 

Παρακαλούνται όσοι την γνώριζαν ,όσοι την αγαπούσαν να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Δήμητρα σύζυγος του αειμνήστου Νικολάου Κανάριου του Κωνσταντίνου, που έφυγε από την ζωή πριν 22 χρόνια, δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια και απέκτησαν μία κορούλα την Στέλλα την οποία μεγάλωσαν με αγάπη και στοργή και ευτύχησε να την δει πολύ καλά αποκατεστημένη, η οποία της χάρισε δύο εγγόνια τον Παύλο και τον Νικόλα τα οποία λάτρευε.

Η Δήμητρα Κανάριου η γηραιότερη γυναίκα στην Καλαμωτή έφυγε από την ζωή στα 103 της χρόνια,καθώς έσβησε ήρεμα και έφυγε περήφανη όπως έζησε, έχοντας πάντα δίπλα της τα τελευταία 22 χρόνια της ζωής της, την οικογένεια της κόρης της.

Η Δήμητρα, ήταν καλόκαρδη,απλή, αγαπητή σε όλους και εργατική, ήταν άριστη σύζυγος, μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της ,δραστήρια,δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής,καταπληκτική μητέρα.

 Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια γυναίκα, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.

Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.
Στα παιδιά της, στα εγγόνια της, και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.

 Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου