Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ένας Καλαμωτούσης Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

 



 Πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3.01.2024.

Κατά την συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη  και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου.

Για την θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας.

Για την θέση του Γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής. Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής,  εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Αναστασία Αντωνέλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης.

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπατζής και Αγλαΐα Κυρίτση.Πηγή Lesvosnewσ

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στους εκλεγέντες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα  χωριανό μας νέο Αντιπρόεδρο Περιφερειακού. Συμβουλίου Φιλόδωρο Βιτέλλα για την εκλογή του. Καλή και δημιουργική θητεία. 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΩΡΟΥ ΒΙΤΕΛΛΑ

Με την σημερινή ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου υπόσχομαι να ανταποκριθώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, υποστηρίζοντας τις πολιτικές που προωθούν το καλό των νησιών του Βορείου Αιγαίου και του τόπου μας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδυασμούς και τους περιφερειακούς συμβούλους για την ψήφο τους, καθώς και τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» και τον Αλκιβιάδη Στεφανή για την τιμή που μου έκαναν να με προτείνουν για τη θέση αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου