Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ { Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ }

 



Σε ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα έγινε σήμερα το μεσημέρι 2 Ιανουαρίου 2023, στο Κέντρο «ΠΥΞΑΡΙ» στην Κώμη η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Κοινωνικό και Ψυχαγωγικό Σύλλογο Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. 

Οι χωριανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και παραβρέθηκαν σε μία λιτή εκδήλωση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, και η οποία είχε στόχο την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων. 

Ωστόσο, οι περισσότεροι το είδαν σαν μία ευκαιρία να συναντηθούν και πάλι με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα και συγχωριανούς. Να ανταλλάξουν απόψεις για μια σειρά από δράσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος για τη χρονιά που διανύουμε και να αναθερμάνει τις σχέσεις του.

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κοσσένας στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους εθελοντές αιμοδότες που στηρίζουν την τράπεζα αίματος του συλλόγου, για το σημαντικό έργο που επιτελούν με αγάπη και σεβασμό προς το συνάνθρωπο, καθώς και για την παρουσία τους στην εκδήλωση 

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δύναμη σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.

Ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της πίτας,  από  τον πρόεδρο του συλλόγου την οποία ευλόγησαν οι ιερείς Απόστολος Γαλάτουλας και Θεριανός Κωνσταντίνος., με το φλουρί, να κερδίζει η Πόπη Μονιάρου μία εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου,προσφορά του Χρήστου Κορακιανίτη. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο φαγητό που τους σέρβιρε το ΠΥΞΑΡΙ,δωρεά του συλλόγου και της παραδοσιακές δίπλες της Αγγελικής Γαλάτουλα, σε ένα πολύ όμορφο δείπνο άρτια οργανωμένο από το Δ.Σ. του συλλόγου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου