Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Εφυγε ο Ιωάννης Μονίαρος , ο γηραιότερος Καλαμωτούσης σε ηλικία 106 ετών

 



Με αξιοπρέπεια, αρετή και μια ζωή γεμάτη από πολλές χαρές έφυγε σήμερα σε ηλικία 106 ετών, σχεδόν αθόρυβα, ο Γιάννης Μονίαρος , ο πιο ηλικιωμένος Καλαμωτούσης, έχοντας δίπλα του τα παιδιά του και  τα εγγόνια του. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 3.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. Παρακαλούνται όσοι τον γνώριζαν και όσοι τον αγαπούσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.Ο θάνατος του προκάλεσε θλίψη σε όλους τους συγχωριανούς και όσοι τον ήξεραν.

Ο Γιάννης ήταν άριστος σύζυγος και πατέρας. Μαζί με την αείμνηστη σύζυγο του Μαριάνθη δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια και απέκτησαν τρία παιδιά. Παράλληλα ο 106 χρονος κατόρθωσε στον ένα - και κάτι- αιώνα ζωής του να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν, όπως και τα δισέγγονα του τα οποία λάτρευε.

Ο Γιάννης, ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος , αφοσιωμένος πάντα στην οικογένεια του, ευαίσθητος, που αγαπούσε τους ανθρώπους. Με αξιοπρέπεια έζησε με αξιοπρέπεια έφυγε.Ήταν καλόκαρδος και πολύ αγαπητός με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής.Ήταν σεμνός και καλοπροαίρετος, γελαστός και κεφάτος με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή. Τον αγαπούσαν όλοι για την καλοσύνη του, την ανθρωπιά του και τον άριστο χαρακτήρα του.

Καλό ταξίδι Γιάννη, στη γειτονιά των αγγέλων, όπου σε περιμένουν όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε σφίξουν στην αγκαλιά τους.

Καλό Παράδεισο.

Στα παιδιά του , στα εγγόνια, στα δισέγγονα και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου