Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός Χιου- Κλασσικό 2 - Πανιώνιος 2. 0 - 2



Φυτώρια για την ανάπτυξη των ομάδων οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Χίο, καθώς έχουν στόχο την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών ως άνθρωποι αλλά και ως αθλητές.

Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, ο Πανιώνιος 2 ,στον εκτός έδρα αγώνα νίκησε την ομάδα του Ολυμπιακού Χίου- Κλασσικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 κατηγορίας Χίου στο Φαφάλειο γήπεδο του Βροντάδου, που έληξε 0 - 2.

Ο Πανιώνιος άνετα και εύκολα, εξασφάλισε τη νίκη. Είχε την υπεροχή καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό- Κλασσικό 2 παρά της φιλότιμες προσπάθειες των παικτών.  υπέκυψε στην ανωτερότητα του Πανιωνίου 2.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε  0- 1   

Στην επανάληψη, η ομάδα του Πανιωνίου συνεχίζοντας να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχε στην λήξει του αγώνα ένα άλλο γκολ και πήρε την νίκη 0 -2

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολυμπιακός Χίου - Κλασσικό

Προπονητής Θ.Μαθιούδης.

Θηριανός, Παπαδημητρίου, Γεωργούλης, Κονταξάκης, Γεωργούλης, Χαβιάρας, Καφεντζής, Κοινούσης Γαρρής, Πηλαβάς, Φούντας,Βιττέλας, Φούντας, Χανδρής, Σερβόπουλος.

Πανιώνιος 2

Καλαμιώτης, Καρυστιαανός, Παγούδης, Τζούμας, Σπυράκης, Πρώϊος, Στείρος, Λιάπης, Ζούντας, Μπακλούς, Φωκιανός, Βυζανιάρης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Δ.Γιόμελου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου