Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε για το μεγάλο ταξείδι, ο Καλαμωτούσης Γεώργιος Μονίαρος του Μιχαήλ, στην Αμερική

 


Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Γεώργιος Μονίαρος του Μιχαήλ  στην  Αμερική. Η κηδεία του θα γίνει στον Ορθόδοξο Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στο Μπρούκλιν στην Αμερική, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 .

Στο άκουσμα του θανάτου του στο αγαπημένο του χωριό, βύθισε σε πένθος τους συγγενείς, τους φίλους του και λύπησε πολύ την κοινωνία της Καλαμωτής.

Ο Γεώργιος Μονίαρος, ο αγαπημένος σύζυγος της Δέσποινας Μονιάρου, πέθανε ειρηνικά στις 18 Δεκεμβρίου 2023 στην Αμερική. Γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1940 στην Χίο, ήταν το τρίτο παιδί από τα τέσσερα της Στυλιανής και του Μιχάλη Μονίαρου στην Καλαμωτή της Χίου και έζησε μια ζωή γεμάτη πάθος,αφοσίωση και ακλόνητη αγάπη.

Τελείωσε το Γυμνάσιο της Καλαμωτής το 1958, με πλούσια πολιτιστική δράση στις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου, ως μέλος της Φιλαρμονικής.Στη συνέχεια σπούδασε ασυρματιστής στη Χίο και άσκησε το ναυτικό  επάγγελμα του markoni.

Το 1970 παντρεύτηκε την Δέσποινα Βογιατζή στην Αμερική.Η πραγματική πηγή ευτυχίας του Γιώργου ήταν η οικογένειά του. Αφήνει πίσω την για 53 χρόνια την σύζυγό του Δέσποινα, τα παιδιά του Στέλλα και Μιχάλη, καθώς και τα αγαπημένα του εγγόνια Γιώργο και Δημήτρη,τα οποία λάτρευε.

Τον Γιώργο τον γνώρισα τα καλοκαίρια που ερχόταν με την οικογένεια του στην Κώμη. Γνώρισα έναν άνθρωπο που το χαμόγελο ήταν πάντα χαραγμένο στο πρόσωπο του, που ανταποκρινόταν στον ακέραιο χαρακτήρα του, στην ανθρωπιά του, στην εντιμότητα του, στον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο.
Ο Γιώργος θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές όλων όσοι είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αμερικής που θα τον σκεπάσει και ας δίνει ο Θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς στην σύζυγο του, στα παιδιά του, στα εγγόνια του, και στους συγγενείς .
Αιωνία η μνήμη του 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του αειμνήστου Γιώργου Μονίαρου για το  χρηματικό ποσό που έδωσαν .

Τους  ευχαριστούμε.

Ο Πρόεδρος 

Μιχάλης Κανάριος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου