Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε από την ζωή η Στυλιανή Γλαβά , από την Καλαμωτή



Έφυγε σε ηλικία 84 ετών η Στυλιανή Γλαβά, σύζυγος Γεωργίου Γλαβά το γένος Ευαγγελου Σαραντινού από την Καλαμωτή. Η είδηση του θανάτου της στο  χωριό, πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στις 3,30 στην Καλαμωτή.Παρακαλούνται όσοι την γνώριζαν, όσοι την αγαπούσαν να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Στυλιανή ήταν καλόκαρδη, απλή, αγαπητή σε όλους και εργατική, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.

Ήταν άριστη σύζυγος και άνθρωπος, δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο της Γεώργιο και απέκτησαν δύο παιδιά τον Ισίδωρο και τη Μαρία που της χάρισαν εγγονάκια τα οποία λάτρευε.

Συγκινητικό είναι το αποχαιρετιστήριο τις οικογένειας της.

Αγαπητή μας μητέρα έφυγες από κοντά μας σκορπίζοντας βαθιά θλίψη και συγκίνηση στα παιδιά σου, στα εγγόνια σου, στους συγγενείς και όλους όσοι σε αγάπησαν.

 Η καλοσύνη, η δοτικότητα, η νοικοκυροσύνη και η εργατικότητα σου ήταν συνυφασμένα με την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου,Με περίσσια αγάπη μας κρατούσες το χέρι όταν ήμαστε παιδιά, το ίδιο πράξαμε και εμείς τον τελευταίο καιρό που θέματα υγείας σε ταλαιπώρησαν.

Ο ενάρετος βίος σου αποτελεί για μας σημείο αναφοράς και προσευχόμαστε να αναπαυτεί η ψυχούλα σου και να μας καθοδηγεί στα μελλοντικά βήματα μας.Μάνα έφυγες από την ζωή αλλά δεν θα φύγεις από την καρδιά μας.Αιωνία σου η μνήμη μανούλα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη.

Στις οικογένειες των παιδιών της, στα εγγόνια της και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου