Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος για τον χαμό του Μιχάλη Γλαβά του Σταματίου, στην Καλαμωτή και στο Βουνό

  



Έφυγε από την ζωή, ο Μιχάλης Γλαβάς του Σταματίου από την Καλαμωτή και της Ιωάννας από το Βουνό σε ηλικία 50 ετών.   

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 3.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Σωτήρος στο Βουνό. 

Μιχάλη, αγωνιστή της ζωής, παράδειγμα δύναμης και θάρρους πάλεψες χρόνια το πρόβλημα σου, έχοντας πάντα δίπλα σου την οικογένεια σου. Υπήρχε πάντα η ελπίδα για το καλύτερο,  την οποία διαπίστωσα στα μάτια σου όταν είχες έλθει στη Χίο από την τελευταία σου εγχείριση. Θα μας λείψει το χαμόγελο σου και τα αστεία σου, που μοίραζες απλόχερα τα καλοκαίρια στην Κώμη, που τόσο αγαπούσες.

Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Μιχάλη, αγωνιστή της ζωής, παράδειγμα δύναμης και θάρρους πάλεψες χρόνια το πρόβλημα σου, έχοντας πάντα δίπλα σου την οικογένεια σου. 

Υπήρχε πάντα η ελπίδα για το καλύτερο,  την οποία διαπίστωσα στα μάτια σου όταν είχες έλθει στη Χίο από την τελευταία σου εγχείριση. Θα μας λείψει το χαμόγελο σου και τα αστεία σου, που μοίραζες απλόχερα τα καλοκαίρια στην Κώμη, που τόσο αγαπούσες.

Καλό ταξίδι Μιχάλη..............στη γειτονιά των Αγγέλων. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Βουνού που θα σε σκεπάσει.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

Αιωνία η μνήμη σου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου