Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκε στην αίθουσα του Ομηρείου η νέα δημοτική αρχή,το Σάββατο 30/12/2023



Στην αίθουσα  του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου, το βράδυ του Σαββάτου, 30 Δεκεμβρίου 2023. ορκίσθηκαν ο νέος δήμαρχος Χίου κ. Γιάννης Μαλαφής και το νέο δημοτικό συμβούλιο και οι άλλοι αιρετοί του νησιού.Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος μαζί με τον π. Μαρκέλλο Μαλαφή πατέρα του νέου Δημάρχου.

Στην σύντομη ομιλία του νέος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής υποσχέθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή  τα πέντε επόμενα χρόνια θα δουλεύει συνεχώς για το καλό του τόπου λέγοντας ότι απαιτείται εθελοντισμός από την πλευρά των δημοτών,τονίζοντας ότι θα απλώσει γέφυρες συνεργασίας με τις νεότερες γενιές του νησιού και κάλεσε όλους τους υποψήφιους όλων των παρατάξεων, καθώς και τους εκπροσώπους των συλλόγων να συμπορευτούν μαζί του. 

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χίου κ.κ. Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης,περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι στο νησί, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου. 

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται, καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στον νέο Δήμαρχο Γιάννη Μαλαφή .



























 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου