Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη αύρα, φύσηξε στην Καλαμωτή



Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και στη μέση του χριστουγεννιάτικου κλίματος που έχει ήδη φθάσει για τα καλά, ο  Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής την Κυριακή το απόγευμα 10 Δεκεμβρίου 2023, με τα μέλη του Συλλόγου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πάνω πλατεία του χωριού .

Σε ζεστό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο φετινός στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, από τα μικρά παιδιά του χωριού και όχι μόνο.Με την επίβλεψη του Προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Σφήκα τα παιδιά,κρέμασαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο δένδρο και στη συνέχεια άναψαν τα πολύχρωμα λαμπιόνια τους.Ακολούθησαν χοροί στο πνεύμα των ημερών με τον κλόουν να διασκεδάζει τα παιδιά και εν συνεχεία ένα μικρό κέρασμα σε όλους τους παριστάμενους. 

Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης του Χριστόφορου Καπή, για την κατασκευή δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων κατασκευασμένα από τον ίδιο, που τοποθετήθηκαν στην έξω πλατεία του χωριού.

 Ως εκδότης των Μαστιχοχωρούσικων Νέων, που είναι πάντα δίπλα στην Καλαμωτή και όχι μόνο ,αναδεικνύοντας ,όλες της πολιτιστικές και εορταστικές  εκδηλώσεις, συγχαίρω προσωπικά και ευχαριστώ από καρδιάς του Χριστόφορου Καπή, που με την ανιδιοτελή προσφορά του, έδειξε την αγάπη του για το χωριό όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα ζωντανό παράδειγμα για όλους μας. 

 Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής ένας από τους παλαιότερους συλλόγους του χωριού, που με της εκδηλώσεις του, κρατά τα σκήπτρα της διατήρησης της παράδοσης της Καλαμωτής, αποδεικνύοντας ανελλιπώς ότι ο μοναδικός του στόχος είναι η διαφύλαξη των παραδόσεων του χωριού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου