Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη στο φυλάκιο της Αγίας Ελένης, από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Χίου.

 


Σήμερα το μεσημέρι 29 Δεκεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία του 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, επισκέφτηκε το Φυλάκιο της Αγίας Ελένης. 

Για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Χίου, αποτελεί χαρά και τιμή και κυρίως σημαντικό και ξεχωριστό καθήκον η επίσκεψη σε φυλάκια του Νησιού μας.Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται όσο γίνεται πιο συχνά. Εκφράζεται η βαθύτατη πίστη στην ιερή αποστολή που επιτελούν για την ασφάλεια και την ειρήνη και μεταφέρονται οι ευχαριστίες και η αγάπη και η συμπαράσταση όλων των μελών του Συνδέσμου αλλά και της τοπικής κοινωνίας μας.

Παρόντες ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παύλος Καλογεράκηςλη και τα μέλη οι κ.κ Κώστας Μαϊστρος, Αντώνης Αγγουλές, Αλέκος Βογιατζής, Κάρμαντζης Γεώργιος, Πέτρος Καλογεράκης, Νίκος Στουπάκης, Μιχάλης Κανάριος και ο φίλος του Συνδέσμου Ψαλτάκης Στέφανος.

Τους καλωσόρισαν οι στρατιώτες του φυλακίου οι οποίοι  ευχήθηκαν σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. 
Ο Πρόεδρος Παύλος Καλογεράκης έδωσε δώρα - γλυκά στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας και τους παρέδωσε  την Ελληνική σημαία.ευχόμενος κατά την διάρκεια του μπουφέ υγεία  στους στρατευμένους και στης οικογένειες των και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. προβλέποντας ότι ο χρόνος που έφυγε θα αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση της ζωής τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου