Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Έγινε η παράδοση της δωρεάς στο Νοσοκομείο Χίου, στη μνήμη Κώστα Παρθενίδη, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου

 


Σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα Χημειοθεραπείας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου παρουσία μελών της οικογένειας, συναδέλφων και φίλων, έγινε η παράδοση δωρεά, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου , μία καρέκλα Χημειοθεραπείας και ένα μηχάνημα έγχυσης φαρμάκων στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου αείμνηστου δικηγόρου Κώστα Παρθενίδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 51 ετών, έπειτα από μάχη με τον Καρκίνο.

Οι οικογένεια βαθιά συγκινημένοι ευχαρίστησαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου και τον ΔΕΑΔΙΧ ,για την δωρεά στο Νοσοκομείο Χίου, και για το χρηματικό ποσό στον νεοσύστατο  σύλλογο Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, για την αγορά μουσικών οργάνων στη μνήμη του Κώστα.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου κα.Ελένη Κανταράκη ευχαρίστησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου για την αξιόλογη δωρεά που έκαναν στο Νοσοκομείο Χίου. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου κα, Ανθίππη Ζανάρα, και ο Πρόεδρος Πρωτοδικών  Χίου κ.Ευστάθιος Μερκούρης αναφέρθηκαν  στον εκλιπόντα τονίζοντας το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διέκριναν σε όλοι την διάρκεια της δικηγορίας του.

Ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα και αναψυκτικά.



  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου