Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές από τον Νότη Μηταράκη, για το νέο έτος

 


Με ευχές για ένα 2023, με ενότητα και βήματα μπροστά για την Ελλάδα, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καλοσώρισε μαζί με την σύζυγο του τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σήμερα στο πολιτικό του γραφείο για ανταλλαγή ευχών για τον καινούργιο χρόνο.

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

θα ήθελα να ευχηθώ το 2023 να είναι μια χρονιά  στην οποία θα δούμε τα αποτελέσματα  της σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει αυτά τα 3,5 χρόνια τόσο στη Χίο μας, όσο και σε όλη την Ελλάδα.   Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε γνώση και θέληση να τον βαδίσουμε με γοργά βήματα.  Ώστε, του χρόνου τέτοιες μέρες, να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι  που πήγαμε την Ελλάδα και τους Έλληνες ακόμη πιο ψηλά. 

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, έθεσε ως στόχο της επόμενης τετραετίας περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας ενώ ολοκληρώνοντας το μήνυμά του για το 2023, εξέφρασε τη σιγουριά του πως μέσα στο νέο έτος θα φανούν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σε Χίο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.«Όλα τα έργα υποδομών, τα έργα της γενιάς μας, πλέον όλα προχωράνε ταχύτατα. Το αεροδρόμιο, σύντομα το Τελωνείο, ήδη το Δικαστικό και το Φράγμα είναι εργοτάξια σε πλήρη εξέλιξη».

Προχωράμε, προχωράμε μαζί.   

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.  




 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου