Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμωτή

 

Μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία, δείγμα αλληλεγγύης  και κοινωνικής προσφοράς στην πράξη, πραγματοποίησε σήμερα ο Κοινωνικός και Ψυχαγωγικός Σύλλογος Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ στην Καλαμωτή“.

Η Αιμοδοσία διεξήχθη  από ειδικό συνεργείο αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου  με τη λήψη μάλιστα όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίαςΣυγκεντρώθηκαν συνολικά 26 μονάδες αίματος.

Όλοι οι εθελοντές προσήλθαν στο αγροτικό ιατρείο στην Καλαμωτή και  υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια προσέφεραν αίμα, με τη βοήθεια και επίβλεψη γιατρού και νοσηλευτών του Νοσοκομείου. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που προσήλθαν και δεν κατάφεραν τελικά για κάποιους λόγους  να αιμοδοτήσουν.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κοσσένας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  από τα βάθη της καρδιάς τους όλους αυτούς που προσήλθαν για να δώσουν αίμα. Επίσης ευχαριστούν την ομάδα της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου που καθημερινά εργάζονται ώστε να υπάρχει επάρκεια αίματος. Ιδιαιτέρως το Ιατρό Ηλία Θεοδωρόπουλο την ακούραστη Προϊσταμένη κ.Άννα Σωτηρίου όπως και την νοσηλεύτρια, ως υπεύθυνες του έργου της αιμοδοσίας που για μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο έργο αυτό και εξυπηρέτησαν τον κόσμο δίνοντας τους ιατρικές συμβουλές.

Ανάμεσα στους εθελοντές ήταν και ο Καλαμωτούσης τ. βουλευτής Χίου, Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος ο οποίος επαίνεσε την προθυμία και υην έμπρακτη αγάπη των εθελοντών αιμοδοτών και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αντώνη Κοσσένα για την πρωτοβουλία του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου