Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή είναι η βίλα του πατέρα Αντώνιου στη Χίο

 



Τα masticnews, βρέθηκαν στην βίλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε με τους γονείς του και τα αδέλφια του ο πάτερ Αντώνιος, στην περιοχή του κάστρου της Χίου.

Έξω από το πατρικό σπίτι του πατέρα Αντώνιου συναντήσαμε την κυρία Ευγενία που σκούπιζε τον δρόμο. Σε ερώτηση μας αυτή είναι η βίλα που μεγάλωσε ο πατέρας Αντώνιος, τι λέτε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από ότι και εσείς βλέπετε δεν είναι βίλα, είναι ένα φτωχικό καθαρό σπίτι με εξωτερική τουαλέτα. Σήμερα ζει η μητέρα του αντιμετωπίζοντας το κρύο του χειμώνα και τα νερά της βροχής που μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Δεν θα μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να ζει σε καλύτερες συνθήκες. Οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι όλες ψευδείς. Δεν είναι δυνατό ένα Θεάρεστο έργο που έκανε επί 25 χρόνια να τον αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι θέλουν να του τα πάρουν όλα, αυτός είναι ο στόχος τους. 

Μια άλλη γειτόνισσα μας πλησίασε και μας είπε ότι ο Θεός δεν θα αφήσει τον πατέρα Αντώνιο και στο τέλος θα δικαιωθεί, αυτοί που τον κατηγορούν θα τους κρίνει ο Κύριος, δείχνοντας μου την ονομασία της πινακίδας του δρόμου πάνω  στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου.Οδός ΘΕΟΚΡΙΤΟΥ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου