Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν σταματάμε. Αλλάζουμε τα πάντα. Χτίζουμε την Νέα Χίο. Επίσκεψη του Δημάρχου Χίου στην Κώμη




Επίσκεψη στην Κώμη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, για να διαπιστώσουν την μέχρι σήμερα εξέλιξη του έργου για την ανάπλαση της Κώμης.

Σε ερωτήσεις κατοίκων της Κώμης για τις κακοτεχνίες που προέκυψαν μέχρι σήμερα, που είχαν σαν αποτέλεσμα να συμβούν πολλά ατυχήματα, ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων απάντησε, οι κακοτεχνίες θα διορθωθούν από τον εργολάβο κάνοντας επίστρωση στις ρωγμές που υπάρχουν στις πέτρες ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλων ατυχήματα.

Η Κώμη το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι μία από της ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα, θα αλλάξει τη συνολική όψη της, κάνοντάς την ακόμα πιο τουριστική με κυρίαρχο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της μορφής της Κώμης και τη συμπλήρωσή τους με νέα, σύγχρονα στοιχεία που θα αναδείξουν την ταυτότητα της περιοχής, της ποιότητας ζωής και της τουριστικής εμπειρίας, σε κατοίκους και επισκέπτες. και αυτό θα γίνει γιατί αποδεικνύουμε καθημερινά ότι όχι μόνο θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε.Δεν σταματάμε.Αλλάζουμε τα πάντα.Χτίζουμε την νέα Χίο.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ξενάκης στην ερώτηση  πότε θα συνεχιστούν τα έργα απάντησε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 .

Η συνάντηση έγινε στο κατάστημα ΚΑΤΙ  ΩΡΑΙΟ , το δείπνο πρόσφερε ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής Νικόλαος Γαλάτουλας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου