Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

"Οι πολίτες μπορούν να σώσουν ζωές." Επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης φορητού απινιδωτή, στην μέσα πλατεία στην Καλαμωτή,την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.30.




 Επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης φορητού απινιδωτή, θα γίνει από το Καρδιολόγο του Νοσοκομείου Χίου Δημήτρη Αφενδούλη, στην μέσα πλατεία στην Καλαμωτή,την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.30. Είναι η δεύτερη επίδειξη που γίνεται στην Καλαμωτή από τον Καρδιολόγο Δημήτρη Αφενδούλη , τον οποίο ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Στόχο έχει  η εξοικείωση με τον απινιδωτή και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων .Γιατί πράγματι οι πολίτες μπορούν να  σώσουν ζωές. 

Η τοποθέτηση δύο απινιδωτών στην Καλαμωτή, έναν στο Αστυνομικό τμήμα και έναν στο γήπεδο, και με την τοποθέτηση άλλων δύο στην Κώμη, υπό την επίβλεψη των δύο ναυαγοσωστών, είχε σαν αποτέλεσμα να σωθούν δύο συνάνθρωποι μας ένας στην Καλαμωτή και ένας στην Κώμη από βέβαιο θάνατο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου