Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αλέκος Γαλάτουλας αποχαιρέτισε την εργένικη ζωή



Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 έγινε ο γάμος του Αλέξανδρου Ξεν.Γαλάτουλα με την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελικής Μιχ.Σαράντου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. 

Ο γαμπρός περίμενε την νύφη μαζί με τους γονείς του και τα αδέλφια του έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Η νύφη έφθασε μαζί με τους γονείς της, με την συνοδεία μουσικών οργάνων. Ο πατέρας της νύφης  παρέδωσε την κόρη του στον Αλέκο δίνοντας τους την ευχή του. Ο Αλέκος της χάρισε ένα θερμό φιλί, κάτω από το χειροκρότημα του μεγάλου πλήθους  που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. 

Το μυστήριο ευλογήθηκε από τον Ιερέα του χωριού Απόστολο Γαλάτουλα,στον ανθοστόλιστο Ναό της Αγίας Παρασκευής. Κουμπάρα ήταν, η Μαρία Παπαδοπούλου. Η τελετή είχε μια αίσθηση απλότητας και μια αισθητική αντάξια ενός ζευγαριού γεμάτο αγάπη και ευαισθησίες.

Ο Αλέκος Γαλάτουλας αποχαιρέτισε την εργένικη ζωή και θα την συνεχίσει πλέον με την Αγγελική στο πλευρό του.Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία  και φωτογένεια η οποία αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά τους καμάρωναν.

Μετά το μυστήριο δόθηκε δεξίωση στο Κτήμα, στον Άγιο Πέτρο με πλούσια εδέσματα σε φαγητά και ποτά.Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία  χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. Δεν έκρυβαν την χαρά τους, που φαινόταν διάχυτη στα πρόσωπα τους οι γονείς του γαμπρού Ξενοφών και Σταματία Γαλάτουλα και οι γονείς της νύφης Ειρήνη Θεοτοκά και Μιχαήλ Σαράντος. 

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε να έχουν ευτυχισμένη ζωή και στους γονείς να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου