Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Εγγραφές και δωρεάν εκμάθηση μουσικών οργάνων, από τον σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής Ο νεοσύστατος σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, με συνέπεια στη διάθεση προσφοράς και στόχο την προαγωγή της μουσικής εκπαίδευσης, αλλά και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, την ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, τη γνωριμία του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας με μουσικά ακούσματα, ανακοινώνει ότι ξεκινά από την αρχή η σύσταση Φιλαρμονικής στην Καλαμωτή μετά από χρόνια αδράνειας.

 Ο νεοσύστατος σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής ορχήστρας Καλαμωτής, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών  για παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022. 

Τα μαθήματα είναι δωρεάν,{θεωρία της μουσικής και μουσικά όργανα} και θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο κάθε Σάββατο στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, υπό την επίβλεψη τις Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, στην εκμάθηση πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, για να στελεχώσουν την Φιλαρμονική Καλαμωτής. Πιστεύουμε ότι θα βρει μεγάλη  ανταπόκριση η ανακοίνωση μας, ώστε να ενδιαφερθούν αρκετοί δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για την μουσική.

Πληροφορίες. Μιχάλης Κανάριος

Τηλ.6978091033Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου