Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Καλό Ταξίδι Νίκο..........στην γειτονιά των αγγέλων

 




Έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Μαϊστρος του Μιχαήλ,σε ηλικία 80 ετών στην Καλαμωτή. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 12.30 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.

Παρακαλούνται όσοι τον γνώριζαν και όσοι τον αγαπούσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.Ο θάνατος του λύπησε τους συγχωριανούς του και όσους τον γνώριζαν.

Ο Νίκος ήταν άριστος οικογενειάρχης αγαπούσε τα παιδιά του και λάτρευε το εγγονάκι του που του χάρισε η κόρη του.. 

Στην επαγγελματική του διαδρομή ως πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού άφησε το δικό του στίγμα για της άριστες ναυτικές γνώσεις του. Δεν ήταν απλά και μόνο ένας τέλειος καπετάνιος αλλά ένας καλός οικογενειάρχης, στοργικός πατέρας και παππούς. .

Ήταν καλόκαρδος και πολύ αγαπητός με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής. Ήταν σεμνός και καλοπροαίρετος, γελαστός και κεφάτος με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή και τους ανθρώπους,παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. 

Στην σύζυγο του, στα παιδιά του, στο εγγόνι του, στα αδέλφια του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ο ύπνος του ας είναι ελαφρός και ατάραχος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

1 σχόλιο:

  1. Πάντα θα θυμάμαι την καλοσύνη σου. Από την Αρχή που Ήλθαμε στην Καλαμωτή στην Διπλανή πόρτα σου, πόσο ήθελες να είναι Όμορφα τα πράγματα και γέμιζες τον Τόπο γύρω με λουλούδια.
    Όταν χρειαζόμουν κάποιο εργαλείο αμέσως πρόθυμα μου έδινες...
    Θέλουμε, σαν Οικογένεια στην αγαπημένη σου σύζυγο και στην κόρη στο εγγόνι και λοιπούς συγγενείς, να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας .
    Αιωνία η Μνήμη Αγαπητέ κε Νίκο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή