Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Καλό ταξίδι Κώστα ...................στη γειτονιά των Αγγέλων

 


Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Χίου, η είδηση του θανάτου του Καλαμωτούση, Δικηγόρου Κωνσταντίνου Παρθενίδη του Χρυσοσθένη σε ηλικία 51 ετών, που πάλεψε γενναία τα τελευταία πέντε χρόνια την επάρατο νόσο παραμένοντας μέχρι το τέλος μάχιμος στην Δικηγορία της Χίου, έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του σήμερα σε Νοσοκομείο της Γενεύης όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Ο Κώστας ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Αξιόλογος Δικηγόρος, σύζυγος και πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Ο θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν,όλους όσοι τον αγαπούσαν.Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του Ήταν καλόκαρδος και αγαπητός με αισθήματα αγνά και πηγαία.
Διέπρεψε στην Δικηγορία την οποία υπηρέτησε με θέρμη και συνέπεια μέχρι μερικούς μήνες πριν τον θάνατο του παίρνοντας την σκυτάλη της Δικηγορίας από τον αείμνηστο πατέρα του Χρυσοσθένη. 
Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής. Τα τελευταία χρόνια καρτερικά αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας του,έχοντας δίπλα του την αγαπημένη σύζυγο του και τα παιδιά του. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για έναν γονιό που χάνει το παιδί του.

Στην σύζυγο του,στα παιδιά του,στη μητέρα του στα αδέλφια του και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος σήμερα 15/7/2022 θρηνεί  την απώλεια του μέλους του δικηγόρου Κωστή Χρυσοσθένη  Παρθενίδη, που έφυγε από τη ζωή, μετά από μια πολύχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Κωστής έδινε ένα σκληρό αγώνα μη εγκαταλείποντας ποτέ τα έδρανα των Δικαστηρίων  και του συμπαραστάτη δικηγόρου. Ο επίλογος γράφτηκε σχεδόν ένα μήνα πρίν, στην μεγάλη δίκη που αφορούσε στην πυρκαγιά της Σιδηρούντας το 2012 στην οποία ο Κωστής έδωσε το παρόν ,παρά την επιδείνωση της υγείας του.

Στη κόψη του καλοκαιριού που αγαπούσες τόσο ,στο μπλε της θαλασσινής Κώμης που σεργιάνιζες ,αιφνιδιασμένοι όλοι μας , θρηνούμε Κωστή και σε περιμένουμε στο νησί ,που κουβαλούσες πάντα μέσα σου , να κουρνιάσεις σ αυτό τη ψυχή σου….

Μια πρώτη ανακοίνωση στο άκουσμα του φευγιού σου….. Δ.Σ.ΧΙΟΥ







1 σχόλιο:

  1. KOSTA MAS...
    I STILL CANNOT BELIEVE, YOU LEFT YOUR MOTHER & FAMILY & ALL OF YOUR KALAMOTOUSH FAMILY....
    I REMEMBER WHEN, I FIRST HEARD THAT YOU WHERE SICK WITH CANCER...
    PARA POLLY KRIMAS...ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙ,WITH A LOT TO OFFER IN THE WORLD..
    FROM HIS FAMILY & HIS JOB...
    GOD..SHOULDN'T HAVE TAKEN YOU SO EARLY!!
    YOU SHOULD'VE FOUGHT, A LITTLE MORE...
    AS THEY SAY:"" YOU CAN'T CRY, OVER SPILLED MILK....

    MAY GOD AND THE ANGELS, KEEP YOU SAFE & PAIN FREE...
    GIVE A WARM KISS AND HUG, TO MY FATHER..WHEN YOU SEE HIM..
    AND HUGS TO:"" GEORGE PERANTAKOS..AND ANDREA, AND THE REST OF THE KALAMOTOUSH, WHO PASSED AWAY RECENTLY(UP TO 10 YEARS)...

    MAY YOU REST IN PEACE, OUT FRIEND/LAWYER/ΧΩΡΙΑΝΟΣ...
    AND MAY GOD BLESS & GUIDE,YOUR FAMILY & YOUR MOTHER...
    Sandra Sarandinou Christodoulaki & Giorgos Xristodulakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή