Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Το ΚΟΧΥΛΙ έκλεισε 30 χρόνια λειτουργίας στην μαγευτική παραλία της Κώμης

 


Τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του έκλεισε στις 2 Ιουλίου 2022, το ΚΟΧΥΛΙ στην  παραλία της Κώμης στη Χίο και σας περιμένει το φετινό καλοκαίρι ανακαινισμένο δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα στους λάτρεις του καλοκαιριού και των "beach parties "Το "Κοχύλι παραμένει ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες, που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, ή το ιδανικό club sandwich του "Μιχάλη" καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, δίπλα στη θάλασσα.

Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό,μπάνιο και διασκέδαση.
Το Κοχύλι κρατά όλα αυτά τά χρόνια τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Εκτός από τους μόνιμους πελάτες του, που όταν θα βγουν, θα πουν, πάμε για μια μπύρα στο Κοχύλι. 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Το Κοχύλι στην Κώμη, άνοιξε στις 2 Ιουλίου 1992, από τον Μιχάλη και την Αγγελική Κανάριου.
Το ξεκίνημα της δημιουργίας του Cafe-Bar Κοχύλι σηματοδότησε την νέα εποχή στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κώμης.
Πριν μερικά χρόνια την διεύθυνση ανέλαβε ο γιός τους Νίκος Κανάριος, ο οποίος συνέχισε με τον ίδιο ζήλο την ανοδική πορεία και κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό, μπάνιο , διασκέδαση, δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα με θέα την μαγευτική παραλία της Κώμης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου