Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο, της Ευαγγελίας Χάμπα- Μελισσινού



Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Ευαγγελίας Χάμπα- Μελισσινού το γένος Γεωργίου και Καλής Μελισσινού από την Καλαμωτή, στον Ιερό Ναό Παναγίας Τουρλωτής στη Χίο.

Μια σεμνή, δυναμική και γεμάτη αξιοπρέπεια γυναίκα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι  στις 23 Μαϊου 2022 σε ηλικία 88 ετών.

Η Ευαγγελία ήταν άριστη σύζυγος, μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της πάντα δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της Ζωρτζή Χάμπα με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά την Δέσποινα και τον Χρήστο, τα οποία μετά τον χαμό του συζύγου της τα μεγάλωσε και τα στήριξε να φτιάξουν τις δικές τους οικογένειες που της χάρισαν 5 εγγόνια τα οποία λάτρευε.

Είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω στη γειτονιά μας στην πόλη της Χίου όπου έμενε και της έλεγα τα νέα του χωριού και της πάνω πόρτας όπου γεννηθήκαμε. Η πάνω πόρτα έμεινε φτωχότερη για άλλη μια φορά με την απώλεια της Ευαγγελίας. Γνώρισα μια γυναίκα με σπάνιες αρετές, ήθους και αξιοπρέπειας, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.Μια γυναίκα που στη ζωή της υπήρξε άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, μια καταπληκτική μητέρα. 

Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.

Στα παιδιά της καθώς και στις οικογένειες των,στα εγγόνια ,στην αδελφή,στα ανήψια και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου