Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Μη μένεις θεατής γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης. Μεγάλη επιτυχία είχε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμωτή.



 Με μεγάλη επιτυχία ο Κοινωνικός και Ψυχαγωγικός Σύλλογος - Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - Καλαμωτής πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αγροτικό Ιατρείο Καλαμωτής, για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου. 

Πολλοί εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής και έδωσαν αίμα για τους συνανθρώπους μας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου  2021 από το πρωί έως αργά το μεσημέρι και απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική  κοινωνία μας, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο με την έλευση και εξάπλωση του Κορωνοϊού { Covid -19 } προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από  τα βάθη της καρδιάς  τους όλους αυτούς που προσήλθαν να δώσουν αίμα. 

Επίσης ευχαριστούν την ομάδα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, ιδιαιτέρως την ιατρό Ηλέκτρα Δημητρακοπούλου,την ακούραστη Προϊσταμένη Άννα Σωτηρίου,όπως και την νοσηλεύτρια Αικατερίνη Σφήκα και τον νοσηλευτή Αντώνη Ρυθιανό,που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο έργο της Αιμοδοσίας και εξυπηρέτησαν τους εθελοντές δίδοντας τους ιατρικές συμβουλές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κοσσένας δήλωσε σχετικά στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα όπως και όλη η υφήλιος στην δίνη της πανδημίας του Κορωνοϊού. Ημέρες Αιμοδοσίας σαν την σημερινή είναι ιδιαίτερα σημαντικές.Ο καθένας από εμάς τους πολίτες,δίνοντας αίμα στέκεται έμπρακτα με αλληλεγγύη δίπλα στον διπλανό του.Ο Σύλλογος μας είναι και θα είναι παρών για να συμβάλει με όσες δυνάμεις διαθέτει στον αγώνα της εθελοντικής αιμοδοσίας.  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου