Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Θύελλα Χαλκειούς - A.Ε Καλαμωτής 1 - 0



Αυλαία στην 5η αγωνιστική με την Θύελλα Χαλκειούς να υποδέχεται την A.Ε Καλαμωτής σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο για την Α’ κατηγορία Χίου, την οποία νίκησε με 1 - 0..

Στο Α΄ημίχρονο η Θύελλα μπήκε δυναμικά στον αγώνα έκανε ευκαιρίες αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια.Στο τελευταίο 15 λεπτο η Καλαμωτή απώλεσε την πρώτη της ευκαιρία με τον Σφήκα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση άουτ. Η θύελλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που παραδόξως κράτησε ο διαιτητής έκανε το 1 - 0 σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Καλαμωτής υπό της οδηγίες του νέου προπονητή Περίανδρου Σαραντινίδη, βοηθούμενος από τον Βαγγέλη Καϊμάκη ισορρόπησαν το παιχνίδι στο Β΄ημίχρονο χάνοντας στο τελευταίο 10λεπτο μία μοναδική ευκαιρία να σκοράρει ο Κανάριος με κεφαλιά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι. Στή συνέχεια η Καλαμωτή προσπάθησε αλλά δεν ήταν τυχερή σουτ του Σφήκα κτύπησε πάλι στο δοκάρι και έτσι παρέμεινε το 1 - 0 τελικό σκορ

Η Θύελλα ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άτυχη.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Kαλή η διαιτησία των Μαυραντωνάκη Ν, με επόπτες τον Πετρίδη Γ. και τον Βαφειάδης Α..
Παρατηρητής του αγώνα Μαχαίρας Ιωάννης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου