Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Θα τοποθετηθεί ειδική ράμπα για ΑμεΑ στην παραλία της Κώμης





Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να κολυμπήσουν πλέον στην παραλία της Κώμης

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα, σε επίσκεψη που είχαν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη του εξέθεσαν το πρόβλημα που υπάρχει για την τοποθέτηση ηλεκτρικής ράμπας  ΑΜΕΑ  στην Κώμη, ώστε από την φετινή σεζόν όλοι οι συνάνθρωποι μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν  κινητικά προβλήματα να μπορούν να απολαμβάνουν και αυτοί την θάλασσα. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του κ.Γιάννη  Ξενάκη με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ.Γεώργιο Πατεριμό μας γνώρισε ότι ο Δήμος Χίου έχει παραγγείλει τέσσερα Ηλεκτρικά See track από τα οποία το  ένα θα τοποθετηθεί στην  παραλία της Κώμης. Δείχνοντας και οι δύο μεγάλη ευαισθησία στα άτομα με ειδικές ανάγκες υποσχέθηκαν ότι μέχρι να έλθουν τα ηλεκτρικά  See track θα τοποθετηθεί ατομικό See track φουσκωτό που θα μπαίνει ο χρήστης στη θάλασσα πάνω στο καρότσι και θα απολαμβάνει το μπάνιο του  στην παραλία της Κώμης.

Το μόνο που απομένει πλέον μετά την πολύ ευχάριστη αυτή εξέλιξη  είναι όλοι μας να σεβόμαστε το σημείο αυτό της θάλασσας και τους συνανθρώπους μας που το χρησιμοποιούν.Όλοι μας έχουμε τα ίδια δικαιώματα και όλοι μας είμαστε ίσοι στη ζωή….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου