Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Ένας χρόνος που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, ο συνάδελφος συνταξιούχος των ΕΛ-ΤΑ Στέφανος Νιτσόπουλος

 



Αγαπημένε μου Στέφανε, το άκουσμα του θανάτου σου το πληροφορήθηκα μόλις πριν λίγες ημέρες και με γέμισε βαθύτατη θλίψη. Είναι στιγμές, όπως ετούτη, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που ένοιωσα όταν έμαθα  ότι έφυγες για το μεγάλο ταξίδι για να συναντήσεις την αγαπημένη σου σύζυγο που τόσο πολύ αγαπούσες .

Αγαπημένε μου Στέφανε, κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό, να κερδίσεις την αγάπη όλων όσων σε γνώριζαν και να μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Ήσουν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνάδελφος, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, ευσυνείδητος και συνεπής στην υπηρεσία σου που συμβάδιζε πάντα με μια απίστευτη εργατικότητα και ένα απαράμιλλο ήθος.

Ήσουν  άριστος σύζυγος που λάτρευες τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Ήσουν άνθρωπος με αγνή καρδιά και  ευγένεια ψυχής. Στις δυσκολίες της ζωής που αντιμετώπιζε η οικογένεια σου, με τραγικότερη όλων η απώλεια της συζύγου σου, ποτέ δεν έφυγε η καλοσύνη  που ξεχείλιζε μέσα από την καρδιά σου και το χαμόγελο από τα χείλη σου . 

Δέκα αξέχαστα χρόνια έχουν μείνει στη μνήμη μου, από το 1973 έως το 1983 που δουλέψαμε μαζί στο νεοσύστατο Ταχυδρομείο του Παπάγου. Σε αποχαιρετώ με της καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι ο ύπνος σου να είναι ελαφρός και ατάραχος. Καλό παράδεισο να έχεις αξέχαστε και αγαπημένε μου Στέφανε.

ΜΙΧΑΛΗΣ. Γ. ΚΑΝΑΡΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛ-ΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου