Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση για τα κοινωνικά ,από τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα




Φίλες και φίλοι αναγνώστες των Μαστιχοχωρούσικων Νέων. 

Επανερχόμαστε και πάλι στο θέμα της δημοσίευσης των κοινωνικών. 

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία για τα προσωπικά δεδομένα (ΕΕ 2016/679) δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε κοινωνικά γεγονότα (γεννήσεις, βαπτίσεις, γάμους, κηδείες κ.λ.π.) που σας αφορούν, αν δεν έχουμε την έγγραφη συγκατάθεσή σας. 


Όσοι επιθυμείτε στο μέλλον να δημοσιεύουμε το κοινωνικό γεγονός που σας αφορά, θα πρέπει, οι ίδιοι ή οι άμεσοι συγγενείς σας, να στέλνετε στην διεύθυνση της εφημερίδας Μαστιχοχωρούσικα Νέα Καλαμωτή Τ.Κ.82102, γράμμα που να αναφέρετε το κοινωνικό γεγονός και να γράφει τη φράση "επιθυμώ να δημοσιευθεί στην εφημερίδα "Μαστιχοχωρούσικων Νέων". Για ευκολία σας μπορείτε να μας αποστέλλετε το προσκλητήριο του κοινωνικού γεγονότος, αν υπάρχει, συμπληρώνοντας την παραπάνω φράση. 

Για τους χρήστες του διαδικτύου αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει με αποστολή mail στη διεύθυνση: mkanarios@gmail.com στο οποίο να μας αναφέρετε ότι: "επιθυμώ να δημοσιευθεί στην εφημερίδα "Μαστιχοχωρούσικα Νέα" και στη συνέχεια το γεγονός που σας αφορά (γάμος, γέννηση, βάφτιση, επιτυχία ή θάνατος) συμπεριλαμβάνοντας και όλα τα στοιχεία του κοινωνικού γεγονότος για να μη γίνουν λάθη ή παραλείψεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου